Apkaimju Brīvības skrējiens 2024

Torņakalna un Atgāzenes apkaimju iniciatīvas biedrība 2024. gada 18. novembrī organizē “Apkaimju Brīvības skrējienu”, kura mērķis ir atzīmēt valsts svētkus ar brīvības izjūtu esot fiziski aktīviem apkaimēs, kurās dzīvojam, strādājam vai vienkārši ciemojamies.

Dalība skrējienā ir bez maksas, tomēr iepriekš ir jāreģistrējas. Lai piedalītos, reģistrējies te.

Pasākums ir oficiāli saskaņots līdz 40 skrējēju lielai grupai. Organizatori patur iespēju slēgt reģistrēšanos, ja skaits pārsniedz plānoto. Dalībnieki varēs pēc pasākuma saņemt elektronisku apliecinājumu par dalību skrējienā uz e-pastu, kas būs norādīts reģistrācijas anketā.

Plānotais skriešanas temps ir vidējs – 7:25 min/km. Dalībnieki var skriet visu 9,4 km garo loku vai izvēlēties atsevišķus posmus. Lai varētu plānot, kad pievienoties vai noslēgt savu skrējienu, var izmantot kartē atzīmētos novērtētos laikus.

Sākums ir 2024. gada 18.novembrī pl. 11.00 no “saliņas” Bauskas un Jelgavas ielu krustojumā. Ieteicams ierasties kādas 10 minūtes iepriekš.

Pirms skrējiena izvērtejiet savu veselības stāvokli un fiziskās spējas. Ja skriešanas laikā rodas trauma vai pasliktinās veselība, nekavējoties pātrauciet dalību un informējiet skrējiena grupu.

Skriešanas laikā ievērojam satiksmes noteikumus, netraucējam gājējus un velobraucējus, respektējam privātīpašumu, nepiemēslojam apkārtni. Skrējiens notiek grupā, izkliedējoties tiktāl, lai netraucētu gājējiem. Ja skriešanas laikā pie regulējama krustojuma luksofora gaisma sadala grupu divās daļās, priekšējā grupa apstājas un sagaida aizmugurē palikušo daļu.

Jaunieši līdz 18 gadu vecumam drīkst piedalīties, ja pirms sākuma kāds no vecākiem klātienē dod savu piekrišanu un atstāj kontaktinformāciju.

Jautājumu gadījumā variet e-pastā sazināties biedrību (tabiedriba@gmail.com) vai pa tiešo ar skrējiena organizatoru Mārtiņu, t. 29289205

Lai piedalītos, aizpildi šo anketu!

Šeit lejuplādē informācijas lapu pdf formātā.